Tjänster

Photo by Maria Orlova on Pexels.com

Byggnadsplåtslageri

Vi utför alla typer av takarbeten med en modern teknisk plåtslageriverkstad. Vi arbetar i traditionella material såsom koppar, zink, lackad stålplåt och aluminium för att få det utseende och de egenskaper som dessa material erbjuder. Vi utför årligen en mängd renoveringar i Stockholm, Malmö och Göteborg på kulturhistoriskt värdefulla byggnader där klassiska plåtslagerimetoder och stort kunnande är ett måste. Vid dessa renoveringar kommer vår gedigna kompetens inom plåtslageri väl till pass.

Försätt läsa

VVS

Vi har flerårig erfarenhet av både små och stora VVS-entreprenader, ROT-entreprenader och stambyten. Rörinstallationerna inom alla områden omfattande värme, vatten, sanitet och kyla. Kommersiella ytor, höghus, skolor samt teknikbyggnader är exempel på nybyggen där vår expertis anlitas. 

Kompletta rörinstallationer från projektering till färdig anläggning. I vår personalstyrka är alla yrkeskunniga och utbildade inom sitt område, så att du som kund får trygghet och hållbarhet i alla led.

Vi är certifierade enligt Säker Vatten för att hålla en hög kvalitet på de arbeten vi utför. Vi arbetar ständigt för att höja vår egen personals kompetens genom utbildningar inom nya produkter eller effektivare arbetssätt.

Försätt läsa

Svetsning

Inom området svets arbetar vi med stål, aluminium och rostfritt. Vi har kompetent och erfaren personal som kan utföra kvalificerade svetsarbeten med gas, MIG, MAG, Elektrod och TIG.

%d bloggare gillar detta: