VVS

Vi har flerårig erfarenhet av både små och stora VVS-entreprenader, ROT-entreprenader och stambyten. Rörinstallationerna inom alla områden omfattande värme, vatten, sanitet och kyla. Kommersiella ytor, höghus, skolor samt teknikbyggnader är exempel på nybyggen där vår expertis anlitas. 

Kompletta rörinstallationer från projektering till färdig anläggning. I vår personalstyrka är alla yrkeskunniga och utbildade inom sitt område, så att du som kund får trygghet och hållbarhet i alla led.

Vi är certifierade enligt Säker Vatten för att hålla en hög kvalitet på de arbeten vi utför. Vi arbetar ständigt för att höja vår egen personals kompetens genom utbildningar inom nya produkter eller effektivare arbetssätt.

Under åren har vi tillsammans på företaget utbildat oss i bland annat Heta Arbeten, Licenssvetsning, Bas-P och Bas-U, Entreprenadjuridik och Miljöansvar.

Vi säljer och levererar allt från större rörentreprenader till mindre rörarbeten och riktar oss mot både företag och privatpersoner.

Vi lämnar gärna referenser på begäran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: