Byggnadsplåtslageri

Vi utför alla typer av takarbeten med en modern teknisk plåtslageriverkstad. Vi arbetar i traditionella material såsom koppar, zink, lackad stålplåt och aluminium för att få det utseende och de egenskaper som dessa material erbjuder. Vi utför årligen en mängd renoveringar i Stockholm, Malmö och Göteborg på kulturhistoriskt värdefulla byggnader där klassiska plåtslagerimetoder och stort kunnande är ett måste. Vid dessa renoveringar kommer vår gedigna kompetens inom plåtslageri väl till pass.

Läckande plåttak kan orsaka stora skador på de underliggande skikten. Därför är det viktigt att låta erfarna plåtslagare besiktiga tak med jämna mellanrum, så att ni vet när det är dags att investera i ett nytt eller renovera det befintliga. 

Vi utför plåtarbeten för företag och privatpersoner. Välkommen att kontakta oss!

Våra tjänster:

  • bandtäckning
  • skivtäckning
  • taksäkerhet
  • takrenoveringar
  • takskottning
  • fasadarbeten
  • servicearbeten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: