SWE

Om oss

Spetskompetens Europa AB är ett högpresterande specialistbolag inom de bristyrken som finns, Spetskompetens Europa AB leds av Natalja Larsson. Natalja har gedigna kunskaper inom företagets nyckelpositioner samt är hon även utbildad som affärsjurist med inriktning på EU-rätt. På kort tid har bolaget seglat upp som den ledande aktören vad gäller bemanning av plåtslagare och rörmokare. Naturligtvis är bolaget medlemmar i både Plåtslagarnas Riksförbund och VVS-företagen. Spetskompetens Europa AB kombinerar det bästa från 2 världar, dvs svensk arbetsledning och duktiga byggarbetare från framför allt Balticum. Byggarbetarna utbildas och får de olika behörighetskorten som krävs för den svenska, skandinaviska arbetsmarknaden. Vi bemannar självklart alla yrken av specialistkaraktär.

Spetskompetens Europa AB erbjuder både utlåning av proffsarbetare och egna entreprenader. Dessutom har bolaget genom sitt unika kontaktnätverk kallat "specialister i samverkan" den kunskapsnivån och förmågan som krävs för helentreprenader. I tider då det blir allt svårare att finna riktiga hantverkare av den gamla skolan lyser Spetskompetens Europa AB som en fackla i mörkret.

För ett samarbete med oss krävs att Spetskompetens Europa AB och ert företag möts upp och skriver avtal då det många gånger handlar om högattraktiva arbetare inom bristyrken. I undantagsfall där tycke uppstår mellan kund och arbetare kan vi mot avgift vidarebefordra personal.

Vi försöker att hålla en prisbild som gör oss attraktiva på arbetsmarknaden och dessutom tillhandahålla högkvalitativ personal.

Välkommna till oss på Spetskompetens Europa AB som kund. Vårt måtto är att alltid göra det bästa arbetet till marknadledande priser!


Med vänlig hälsning

Natalja Larsson
Ledningsgruppen